Oldal kiválasztása

Rólunk

Szakembereink a médiában és a művészet területén kimagasló tapasztalatokkal rendelkező kollégák, művészek, producerek, akik személyre szabott tanácsaikkal segítik színvonalasabbá tenni a fellépéseket.

Előadóknak

Művészeink, előadóink teljes körű menedzselését intézzük, beleértve a koncert- és rendezvényszervezést, brandépítést, személyi coachingot, marketinget, sajtóban való megjelenések koordinálását és minden ügyintézést, ami egy művész tevékenysége körül felmerül.

Levesszük a válladról a terhet, hogy neked csak és kizárólag az alkotásra kelljen koncentrálnod. Leendő művészünket, ha igényli és ez szükséges, akkor szinte minden egyes területen segítjük. Kollégáink útmutatást, tanácsot adnak színpadi viselkedésre, kommunikációra, mindazon területekre ahol úgy érzi/ érezzük, hogy fejlődnie kell. Mindez természetesen a személy egyéniségének szem előtt tartásával történik, nem megváltoztatni, hanem segíteni szeretnénk.

Egyszóval: menedzselünk!

%

Elégedett kliensek

Elvégzett munka

%

Szórakozás

Szervezőknek

Irodánk előadói mellett a zeneipar számos képviselőjével nagyon jó a kapcsolatunk, szinte minden énekest, együttest, előadót rendelkezésre tudunk bocsájtani rendezvényed színvonalának emelésére, a jó hangulat biztosítására. Hosszabb rendezvényre, több előadót érintő felkérésre egyedi, kedvező ajánlatot adunk.

Cégeknek

Céges rendezvényekre, csapatépítő tréningekre, kívánság szerinti műsort állítunk össze.